Programma

Bereid je voor op een avond vol Nederlandse artiesten, koald bier, lekkere snaaierij en een onvergetelijke sfeer. Dit mag je niet missen! 🌟

Tickets zijn nog niet verkrijgbaar! 

Artiesten 2023

Ancora

De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree die samen Ancora vormen, trekken met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop in 2013 onmiddellijk veel aandacht. Het is duidelijk: ze gaan er voor de volle 100% voor en alles moet perfect voor elkaar zijn.

Harten 10

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziene artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat. Het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda.

Poelepetaten

Een bak energie en show borrelt los van het oosten van het land met de pennen vol kracht en een goede zin.

De poelepetaten zijn een oersound dreunend door elk stukje lichaam.

Als coverband met nummers van oa Normaal, Jovink en Bökkers speelt de band alle bekende hits zoals ‘Brommers kieken, Oerend hard, Svetlana en Deurdonderen’!

De decibellen vliegen je om de oren!

Andrea Hazes

Andrea Hazes. De Vrouwelijke Look a Like bekend van TV geeft uw feest een extra boost. De muziek van André Hazes is tot op de dag van vandaag populair, herkenbaar en sfeervol.

Tijdens mijn optreden vertolk ik de meest bekende nummers van André Hazes zodat iedereen voluit mee kan zingen en genieten van de sfeervolle dag.

De muziek van Hazes blijft leven, waar ik ook kom, en door mijn verschijning is die voor het gevoel weer even terug.

Het is altijd feest als Andrea Hazes is geweest!!

Dus zorg dat je erbij bent,

want bijzijn is meemaken!🍺💥

Scroll naar boven